ALOE VERA PLUS – naravna zeliščna pijača

Aloe Vera Plus je naravna zeliščna pijača, primerna za vse, vključno z otroki in diabetiki, saj je sladkana s fruktozo. Njena zgodovina sega v čas, ko so ljudje za lajšanje različnih težav uporabljali rastlino alojo, ki je znana po svojih zdravilnih in blažilnih učinkih. Pijača je brez sintetičnih dodatkov, vsebuje pa antioksidante, vitamine in minerale, kot so vitamin C, vitamin E in cink.

Uporaba Aloe Vera Plus je preprosta. Priporočljivo je popiti vsaj 0,3 dcl pijače, ki ima odličen okus, jo “žvrkljati” po ustih in nato pogoltniti. Pijačo je najbolje uživati na tešče zjutraj, vendar jo lahko po potrebi pijete tudi večkrat na dan pred obrokom. Poleg tega je Aloe Vera Plus primeren tudi za nego ustne votline, saj uravnava pH in pomirja različne težave, kot so razjede, dlesni, afte itd.

 

Aloe Vera Plus je posebna zaradi svoje visoke kakovosti in okusa ter vsebuje čisti sok aloje, iz katerega se pridobiva mehak in okusen gel v sredici listov. Dodan je tudi oparek posebne mešanice zelišč, kot sta ginseng in kamilica, ki prispevata k okusu in zdravstvenim koristim pijače. Postopek pridobivanja soka in mešanice zelišč zagotavlja visoko čistost in kakovost izdelka.